AXO Filtertechniek
Micronfilter

Welkom bij AXO Filtertechniek

 

MixRite 3.5 Proportionele Doseerpomp 

Nauwkeurig vermengen van metaalbewerkingsvloeistoffen met de MixRite wateraangedreven proportionele doseerpompen van Tefen.

De doseerpomp injecteert het product continu en in de juiste, in te stellen verhouding, in de waterstroom. De MixRite doseerpompen gebruiken de waterleidingdruk als enige aandrijfkracht!

De MixRite doseerpompen zijn volledig naar wens in te stellen, gebruiksvriendelijk, kosteneffectief en hebben hun waarde bewezen in meer dan 90 landen!

De Tefen MixRite instelbare doseerpomp zorgt automatisch voor een homogene KSM oplossing. Door dit te combineren met een olieskimmer, olieseparator en/of bandfilter / doekfilter, houdt u uw koelsmeermiddelen in topconditie.


 


Enkele foto's van ons bandfilter / doekfilter incl. filterdoek, (mobiele) olienevelfilter,  olieskimmer en filterhuis 

Nieuws


Terug naar overzicht

14-04-2023

Centraal, stationair of mobiel filter?

Om te bepalen welk filtersysteem het best geschikt is voor uw situatie zijn de werkplaatsindeling, de werkzaamheden en de beschikbare ruimte van belang.

Het is mogelijk elke bewerkingsmachine te voorzien van zijn eigen filterunit met indicator die aangeeft wanneer het filter moet worden gewisseld:
Zie hiervoor onze KUBE olienevelfilter oplossingen

Ook kan één centraal filtersysteem worden toegepast om meerdere machines en werkplekken aan te koppelen met bijvoorbeeld afzuigarmen:
Zie hiervoor onze lasrook en stoffilter systemen

Voor de professionele lassers die behoefte hebben aan een flexibele oplossing hebben wij ook mobiele filters ter beschikking met een zelfreinigend rookfilter.
Zie hiervoor onze mobiele lasrook en olienevel oplossingen

 KUBE mobiel bij spanenbak.jpg
 Lasrook filter mobiel.Jpg
 lasrook, lasdamp afzuiging.jpg


Terug naar overzicht

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn