AXO Filtertechniek
Official distributor Micronfilter

Waarom industriële reinigers?

In een industriële omgeving kunnen verschillende stoffen, (chemiche)vloeistoffen, oliën en zwaardere materialen zoals spanen, zorgen voor gevaarlijke situaties en vervuiling van de werklvloer en machines.

Als bijvoorbeeld olie wordt gemorst kan dit met een absorberende doek worden schoongeveegd, maar geeft dit veel afval en moeten de vervuilde doeken in een afgesloten container worden geplaatst, omdat ze anders voor brandgevaar kunnen zorgen. Door de industriële reiniger te gebruiken van SPILLVAC, kan deze mors met 
één machine worden opgezogen, afgesloten worden opgeslagen en naar een verwerkingspunt worden vervoerd.
De SPILLVAC reinigers werken op perslucht, zijn onderhoudsvrij en hebben geen roterende delen of vervangingsfilters nodig. De reinigers worden veel gebruikt in de metaalverwerkende industrie voor oliemors, reinigen van emulsietanks van CNC machines en om de gehele productie- en fabriekshallen op een eenvoudige, kostenbepsparende manier schoon te houden.

Door de SPILLVAC reinigers te gebruiken in combinatie met onze EASYBAND Bandfilters en Olieskimmers, is de levensduur van koelemulsies te verlengen en de emulsietank tegelijkertijd bacterie en schimmelvrij te houden. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze reinigers te huren. Wilt u graag persoonlijk advies of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.


Voordelen van de SPILLVAC industriële reiniger:

  • Onderhoudsvrij
  • Standtijd van koelemulsie verlengen
  • Geen vervangingsfilters
  • Nat en droog materiaal opzuigen
  • Chemische vloeistoffen opzuigen
  • Verlaging onderhoudskosten
  • Ook te leveren met ATEX
  • Veilig zonder elektrische componenten


Hoe werkt de SPILLVAC?

De SPILLVAC kan niet alleen als een industriële nat- en droogzuiger dienen, maar ook als opslagvat voor (chemische)vloeistoffen. Door één draai van de knop veranderd de aanzuigkracht in een uitblaaskracht en wordt de opgevangen vervuiling uit de reiniger geblazen. Hierdoor kan de SPILLVAC gebruikt worden om vervuiling op te ruimen + op te vangen + te verplaatsen!
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn