AXO Filtertechniek
Official distributor Micronfilter

AXO Filtertechniek BeNeLux distributeur Micronfilter

AXO Filtertechniek is dé specialist op het gebied van filtratie, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in het zuiveren van omgevingslucht op de werkvloer en het filteren van vervuilde vloeistoffen, koelemulsie- en olienevel die vrijkomt binnen industriële processen. Door onze jarenlange ervaring weten we voor elk vraagstuk dat ons door onze klanten wordt voorgelegd een oplossing op maat te bewerkstelligen, waarbij we te allen tijde streven naar maximale ontzorging. 

AXO Filtertechniek is officieel distributeur van de gerenommeerde fabrikant Micron Filter, waardoor wij in staat zijn om een breed en 
kwalitatief superieur assortiment aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Als producent is AXO Filtertechniek tevens in staat om naast standaard producten ook gespecialiseerd maatwerk te leveren dat aansluit op de specifieke wensen van de klant. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn we bij complexe maatwerkoplossingen in staat om u gedurende het gehele proces van aanvraag tot installatie te begeleiden en te ontzorgen, waarbij we tevens het repeterende onderhoud voor u kunnen verzorgen. 

Onze installateurs zijn middels een uitgebreide training gespecialiseerd in zowel de installatie als het onderhoud van ons gehele assortiment, 
waardoor u verzekerd bent van gedegen vakmanschap, zoals u van AXO Filtertechniek mag verwachten. Naast ons hoogwaardig assortiment en hoge servicegraad onderscheidt AXO Filtertechniek zich ook door een uitstekende logistiek en het leveren van aanverwante benodigdheden. De combinatie van hoogwaardige producten, vakmanschap, klantvriendelijkheid en een uitstekende logistieke organisatie hebben AXO Filtertechniek in korte tijd doen uitgroeien tot een betrouwbare en alom gerespecteerde  internationale partner. 

Wanneer u benieuwd bent naar de oplossing voor uw vraagstuk, nodigen we u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.


Olieskimmers en olie afscheiders van ABANAKI

Naast Micronfilter hebben we ons verbonden aan de firma ABANAKI. Opgericht in 1949 en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van olie afscheiding. AXO Filtertechniek is 
daarom in staat om alle mogelijke oieksimmers en olie afscheiders aan te bieden voor een
 grote verscheidenheid aan industriën zoals de 
metaalverwerkende industrie, automotive, 
voedingsindustrie en voor waterbehandeling.

Benieuwd naar onze oplossingen? Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze technische adviseurs. 


Gereedschappen en toebehoren voor de metaalverwerkende industrie

Een groot deel van onze filtratie oplossingen worden gebruikt in productie omgevingen waar talloze bewerkingsmachines staan. Onze technische adviseurs hebben daarom ook een zeer brede kennis van de gereedschappen en toebehoren voor (CNC) bewerkingsmachines zoals snijgereedschappen, gereedschapshouders, werkstukklemmen en speciaal op maat gemaakte gereedschappen, maar ook het reconditioneren van gereedschappen!

Dit alles in samenwerking met de firma STEMA TOOLS. B
enieuwd naar onze producten? Bekijk onze catalogussen of laat u adviseren door een van onze technische adviseurs.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn