AXO Filtertechniek
Official distributor Micronfilter

Afzuigarm voor lasrook-, soldeer- en stoffiltratie

De afzuigarmen van AXO Filtertechniek worden veel gebruikt voor lasrook-, soldeer- en stofazfuiging en zijn in vele varianten te leveren. Voor kleine werkbanken waar een bereik van 1,0m voldoende is tot verplaatsbare afzuigarmen met een bijna onbeperkt bereik door het gebruik van onze schuifrails. Ideaal voor flexibele en niet permanente werkplekken. 

De afzuigarmen kunnen worden gekoppeld aan centrale filtersystemen, maar ook mobiele units voorzien van afzuigarmen en filterpakketten voor lasrook of olienevel. Klik hier voor lasrook filtersystemen en hier voor olienevel filtersystemen.

AXO Filtertechniek levert meerdere varianten afzuigarmen, hieronder enkele voorbeelden. Wij leveren de afzuigarmen ook in combinatie met ventilatoren, luchtstroomsensoren en filters.
 Wilt u graag persoonlijk advies of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.


Afzuigarm met verlengkraan en een draaicirkel van 360 graden voor een werkgebied tot wel 9m.Afzuigarm met verlengkraan en een draaicirkel van 360 graden voor een werkgebied tot wel 9m.


Verplaatsbare afzuigarm aan een schuifrail voor een groot bereik met een draaicirkel van 360 graden.reikVerplaatsbare afzuigarm aan een schuifrail voor een groot bereik met een draaicirkel van 360 graden.


Afzuigarm voor koppeling aan een werkbank en kleine werkgebieden met een bereik van 1,0m tot 1,5mAfzuigarm voor koppeling aan een werkbank en kleine werkgebieden met een bereik van 1,0m tot 1,5m 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn